Isnin, Disember 29, 2014

Bunga Hiasan Merah Putih


Assalamualaikum
hai dear readers.. lamanyaaaaaa tak update blog.. bersawang2 tahap dewa terbang dah ni

hari ni free sikit dari kerja2 membaking.. apa kata saya belanja satu entry
pasal bunga plastik je pun.. tapi i nak story sebab bunga ni i gubah sendiri tau

bunga n pasu semua beli kat Romantika @ Plaza Angsana JB

sangat berbaloi + puas hati sebab dapat gubah bunga ikut citarasa sendiri
simple sebab tak banyak warna
tumpuan warna dekat bunga ros merah.. kudup2 putih kecik tu hanya sebagai pelengkap dan penyeri je
cantik tak? :)


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...