Isnin, Disember 29, 2014

Bunga Hiasan Merah Putih


Assalamualaikum
hai dear readers.. lamanyaaaaaa tak update blog.. bersawang2 tahap dewa terbang dah ni

hari ni free sikit dari kerja2 membaking.. apa kata saya belanja satu entry
pasal bunga plastik je pun.. tapi i nak story sebab bunga ni i gubah sendiri tau

bunga n pasu semua beli kat Romantika @ Plaza Angsana JB

sangat berbaloi + puas hati sebab dapat gubah bunga ikut citarasa sendiri
simple sebab tak banyak warna
tumpuan warna dekat bunga ros merah.. kudup2 putih kecik tu hanya sebagai pelengkap dan penyeri je
cantik tak? :)


Selasa, Mei 20, 2014

TEMPAHAN BISKUT RAYA 2014 JERTIH, BESUT, SETIU, JOHOR BHARU

ASSALAMUALAIKUM

dear readers, berikut adalah senarai bergambar beserta harga & info tentang produk2 yang boleh ditempah untuk Hari Raya 2014 anda
tempahan diterima untuk kawasan Besut, Jertih, Setiu Terengganu &
Bandar Johor Bharu

untuk makluman tempahan hanya akan diterima sehingga 1 Ramadhan sahaja
sebarang order atau pertanyaan hendaklah secara terus kepada pihak kami dgn meghantar SMS ke nombor 019-9984231 (Kak Ita) atau pm ke laman facebook rasmi kami di
TEMPAHAN KUIH MUIH JERTIH

 Happy Shopping ya!


CHOCOLATE HEAVEN(KNC)
RM20 [36 pcs]





BISKUT JDT(KNC)
RM21 [36 pcs]







ALMONDKISS(KNC)
RM20 [60pcs]




BELINJA FLAKES(KNC)
RM21.50 [40 pcs]




CHRUNCHY ALMOND(KNC)
RM21.50 [31 pcs]




BANGKIT CHEESE(KNC)
RM25 [50 pcs]




MALATOPS CRISPY(KNC)
RM20 [36 pcs]




TART GULUNG NENAS(KNC)
RM28 [48-50 pcs]




OMBAK RINDU(KNC)
RM20 [36 pcs]




DE LA ROSSA(KNC)
RM21 [35 pcs]




SNOW ALMOND(KNC)
RM25 [48-50 pcs]




ALMOND SLICE(KNC)
RM20 [135 gram]




CHOCOLATE COUNTRIES(KNC)
RM21 [36 pcs]




TART GULUNG BLUBERI(KNC)
RM28 [48-50 pcs]




SEMPERIT(KNC)
RM20 [50 pcs]




STRAWBERRY FINGER(KNC)
RM25 [48-50 pcs]




ALMOND LONDON(KNC)
RM20 [31 pcs]




MAKMUR KACANG(KNC)
RM25 [48-50 pcs]




TART TERAP(KNC)
RM22 [20 pcs]




CHOC HAZELNUT BALL(KNC)
RM25 [48-50 pcs]




MAMA HERDA CRUNCHY CHOCOLATE (MHCC)
RM25 [40 pcs]





KAPIT COKLAT @ PEANUT (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM22 [55-60 pcs]






KEREPEK UBI PEDAS (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM22 [1kg]






MARUKU UDANG (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM20 [1kg]






POPIA NESTUM (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM15 [330gram]






POPIA SIMPUL (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM36 [!kg)






BISKUT RAINBOW (KNC)
(sumber gambar dari GOOGLE)

RM28 [50 pcs]








BERIKUT PULA ADALAH SENARAI KEK LAPIS CHOCOLATE ROLL (Muslim Delight)
PANJANG 8 inci & BERAT 400 gram
HARGA SETIAP SATU RM35



KIT KAT

KINDER BUENO


SNICKERS


MARS


PICNIC


CRUNCHIE


BOOST















selain itu, kami juga membuka tempahan kepada aneka jenis tart
walaubagaimanapun, untuk tempahan tartlet, order siap hanya boleh diambil selewat2nya pada KHAMIS 24hb JULY SAHAJA kerana kami akan mula bercuti pada tarikh tersebut,
HARAP MAKLUM


FRUIT TART
RM50 {50 biji]




PEANUT TART
RM45 [50 biji]




BLUEBERRY TART
RM40 [50 biji]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...