Khamis, September 27, 2012

MENU IKAN DARAT @ IKAN SUNGAI



ahad lepas my hubby ada pergi mancing kat sungai, dah itu minat dia kan... relakan ajelah

nak dijadikan citer saya ni sebenarnya tak makan ikan darat, tapi tadi dia suruh saya gorengkan buat makan tengahari disamping lauk2 yg lain, so saya dgn penuh solehahnya menggoreng

tiba2 time makan tu, "termakan" pulak seekor... e'eh...sedap pulak lah

dalam hati berbisik, sedap rupanya ikan darat ni... tak cakaplah dekat my hubby sebab dulu geli konon nak makan, hanyirlah apa lah... sekali dah rasa amek kau!

tak cukup seekor, 3 hekor dengan2 kepala saya balun.... hehehe

*moral of the story, rugi tak makan ikan darat tau, kalau tak pernah makan... jgn sceptical, cuba dulu secubit, pasti anda akan menjilat jari selepas itu... percayalah



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...