Khamis, April 05, 2012

EQBALZACK Fan Page Celebration Giveaway!



 penyertaan abang EQ untuk DIGI WWWOW AWARDS kategori Blogger Of The Year kat SINI , jom support dia... (tak pasti dah boleh vote ke belum)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Assalamualaikum,
sempena pembukaan FACEBOOK FAN PAGE, eqbal zack dah buat satu giveaway utk siapa yg berminat & saya adalah salah seorang yg berminat nak join,
 ...last join GA dari blog Ady Budika dulu... lama jugak tu

antara hadiah yg ditawarkan adalah... (agak hensem & jelita jugak hadiahnya)

 





DKNY Be Delicious (7ml) x 5
DKNY Golden Delicious (7ml) x 1
CK One (15 ml) x 1
MONT BLANC Legend (4.5ml) x 1
CHROME AZZARO (7ml) x 1
BVLGARI Aqua (7ml) x 2 


menarik kan? kalau nak join masih sempat lagi ni... tarikh tutup GA adalah pada  
7 April 2012 & pemenang akan ditentukan melalui random.org yang akan diumumkan pada
9 April 2012


caranya senang je, just LIKE fb fanpage EQBALZACK pastu buat satu entry blog mengenai 
Fan Page Celebration Giveaway... pastu tinggalkan link entry tu dekat rungan komen, semudah ABC kan...

jadi, apa tunggu lagi? mana tau ada rezeki kan... JOM JOIN!










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...