Selasa, April 03, 2012

ANAK BEN ASHAARI (dah boleh google dah...)

gambar dari FB ben

 kalau sebelum ni orang asyik google "siapa BEN ASHAARI" atau "isteri ben ashaari"... lepas ni bolehlah google plak "anak ben ashaari" 
... dah ada dah jangan risau
 (erk... sblm dapat baby dulu pun dah ada orang google sebenarnya... betul tak ben?)

biasalah blogger fofuler... apa pun tahniahlah buat Ben dgn Zila sebab dikurniakan baby boy yang sangat comey dan chubby... nak tau berat dia? 4.02kg okeyyyy.... banyak makan bayam ni agaknya, heheh... takpun ben kata banyak main besi (angkat berat mcm ayah dialah minat pergi gym) masa dalam perut, ada2 je kan...

...so lepas ni dah diberi tanggungjawab tu laksanakanlah sebaiknya, almaklum... anak milenium tu, cabaran menjadi parents dgn menjadi anak sama hebatnya...

...bersedialah utk berjaga malam utk jaga wife dlm pantang, tukar pampers... klu breast feed selamat sikit, tak yah bancuh susu... jangan sekali mengeluh ok, semua tu ada ganjaran pahala

yelah, zuriat ni adalah zuriat yang ditunggu sekian lama... hadirnya memberikan senyuman juga tangisan, dia tak tau apa2 selagi belum berakal... jadi sepenuhnya adalah tugas ibu bapa melaksanakan amanah...lagi sekali jangan mengeluh atau berkira...

tahniah sekali lagi dari BLOG IBUGEBU... wassalam




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...