Isnin, Mei 07, 2012

Goodie Bag | KIST Travel & Tours

macam tau2 je makcik minat warna pink
petang semalam, adalah 2 orang mamat ensem naik kereta wira merah parking depan rumah saya, nak kata rombongan merisik, anak dara saya kecik lagi... takkan merisik makcik kot... makcik bukannya hot mcm nora danish tu... hihihi

dengan muka sucinya, my hubby pun keluar... rupanya budak 2 orang tu nak bagi goodie bag, mereka adalah student ke staff ke tak pastilah pulak, dari KIST (Kolej Islam Sains & Teknologi) berpangkalan di Bachok, Kelantan yang juga merupakan kampus utama KIST, untuk rekod KIST ju mempunyai cawangan di seluruh Malaysia seperti Terengganu(KISTCT), Institut Teknologi Sarawell(Sarawak), Stategi Kolej(Sabah), Kolej Iptura(Kedah), Melaka & Johor

goodie bag ini adalah salah satu rangka promosi mereka untuk mempromosikan KIST Travel & Tours, dalam bag tu adalah risalah2 pelancongan dengan harga pakej yang murah serta cenderahati seperti pen & keychain

antara lokasi2 pelancongan yang dipromosikan adalah Langkawi, Cameron Highlands, Melaka, Tasik Kenyir, Pulau Kapas, Pulau Redang, Pulau Perhentian dan terbaru Kuching, Sarawak dengan harga pakej yang sangat murah...

Contoh Pakej:

LANGKAWI
Pakej Budget 3 hari 2 malam
(RM195 / seorang) Minimum 2 orang

-penginapan di Motel Warisan Tok Wan
-Kereta sewa pandu sendiri (Viva / Wira)
-Island hopping
-Lawatan 3 Pulau (Pulau Dayang Bunting, Singa Besar & Beras Basah)

sangat berpatutan ok, terdapat juga harga pakej untuk rombongan pelajar, serta pakej keluarga...

untuk maklumat lanjut boleh menghubungi;
KIST Travel & Tours
Lot 3, Ri-Yaz Heritage Marina Resort  & Spa
Pulau Duyong 21300 Kuala Terengganu
Terengganu Darul Iman

Hotline: 019-9850423 (Pn Rahimah) atau 019-9556723 (Pn Alia)
e-mail: kistravel.tour@kist.edu.my

atau klik sahaja DISINI dan klik pada pautan KIST Travel & Tours


sangat suka dgn pen tu... comey


*KIST adalah Kolej Sains Kesihatan yang terbesar di pantai timur milik BUMIPUTRA, jom sama2 kita menyokong usaha mereka!



4 ulasan:

ummiarissa berkata...

betul tu,kalau bukan kita yang membantu kaum bumiputera siapa lagi kan...nak usha juga nanti pakej menarik tu..

IBU GEBU berkata...

usha kak... jangan tak usha, bila lagi nak cuti2 malaysia kan?

~AmyLiana86~ berkata...

ibu gebu..tu tempat kerja lama amy..rindunya kat kistct...

IBU GEBU berkata...

ya Amy, akak tau awak dulu kerja KISTct, sekarang kerja mana dik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...