Isnin, April 30, 2012

PETUA HILANGKAN STRETCH MARK @ REKAHAN KULIT

google



1 sudu teh kapur sirih (kapur makan)

1 sudu teh air limau nipis

20 titik minyak kayu putih


Campurkan ketiga-tiga bahan & sapukan ditempat yang berkenaan, amalkan selalu sehingga dapat hasil yang dikehendaki.


*stretch mark biasanya berlaku kepada ibu2 bersalin, ahli bina badan atau mereka yang mudah mengalami pertambahan berat badan, apa yg penting sekali jangan garu kawasan yang ada stretch mark kerana ia hanya akan memburukkan lagi keadaan... SELAMAT MENCUBA!



Ahad, April 15, 2012

MAKLUMAT HUBUNGAN | HOW TO CONTACT

 


 BERIKUT ADALAH MAKLUMAT TERBARU UNTUK SESIAPA YANG INGIN MENGHUBUNGI SAYA BAGI URUSAN TEMPAHAN KUIH MUIH, KEK, BISKUT RAYA, PERTANYAAN HARGA ATAU SEBAGAINYA:

E-MAIL: maaynany_2101@yahoo.com.my

TELEFON: 019-9984231 atau 013-9876941

ALAMAT RUMAH: nombor 19, rumah murah seberang jerteh, 22000 jerteh TERENGGANU

*maklumat akan dikemaskini dari semasa kesemasa sekiranya berlaku perubahan, 
HARAP MAKLUM





Selasa, April 10, 2012

The Reason Is You



 
I'm not a perfect person
There's many things i wish i didn't do
But i continue learning
I never meant to do those things to you

And so, i have to say before i go
That i just want you to know
I've found a reason for me
To change who i used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that i hurt you
It's something i must live with everyday
And all the pain i put you through
I wish that i could take it all away
And be the one who catches all yours tears

That's why i need you to hear
I've found a reason for me
To change who i used to be
A reason to start over new
And the reason is you... and the reason is you
And the reason is you... and the reason is you

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so, i have to say before i go
That i just want you to know
I've found a reason for me
To change who i used to be
A reson to start over new
And the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that i do
And the reason is YOU...



saya tidak sempurna, tapi saya akan terus belajar... maafkan saya jika menyakiti, saya tak suka awak sedih... saya cuma nak awak tau, saya ada sebab saya sendiri... sisi lain dalam hidup ini yang tidak awak ketahui... saya ingin pergi & ubah segalanya hanya kerana awak dan tentunya kerana Allah... wallahua'lam









Khamis, April 05, 2012

EQBALZACK Fan Page Celebration Giveaway!



 penyertaan abang EQ untuk DIGI WWWOW AWARDS kategori Blogger Of The Year kat SINI , jom support dia... (tak pasti dah boleh vote ke belum)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Assalamualaikum,
sempena pembukaan FACEBOOK FAN PAGE, eqbal zack dah buat satu giveaway utk siapa yg berminat & saya adalah salah seorang yg berminat nak join,
 ...last join GA dari blog Ady Budika dulu... lama jugak tu

antara hadiah yg ditawarkan adalah... (agak hensem & jelita jugak hadiahnya)

 





DKNY Be Delicious (7ml) x 5
DKNY Golden Delicious (7ml) x 1
CK One (15 ml) x 1
MONT BLANC Legend (4.5ml) x 1
CHROME AZZARO (7ml) x 1
BVLGARI Aqua (7ml) x 2 


menarik kan? kalau nak join masih sempat lagi ni... tarikh tutup GA adalah pada  
7 April 2012 & pemenang akan ditentukan melalui random.org yang akan diumumkan pada
9 April 2012


caranya senang je, just LIKE fb fanpage EQBALZACK pastu buat satu entry blog mengenai 
Fan Page Celebration Giveaway... pastu tinggalkan link entry tu dekat rungan komen, semudah ABC kan...

jadi, apa tunggu lagi? mana tau ada rezeki kan... JOM JOIN!










Selasa, April 03, 2012

ANAK BEN ASHAARI (dah boleh google dah...)

gambar dari FB ben

 kalau sebelum ni orang asyik google "siapa BEN ASHAARI" atau "isteri ben ashaari"... lepas ni bolehlah google plak "anak ben ashaari" 
... dah ada dah jangan risau
 (erk... sblm dapat baby dulu pun dah ada orang google sebenarnya... betul tak ben?)

biasalah blogger fofuler... apa pun tahniahlah buat Ben dgn Zila sebab dikurniakan baby boy yang sangat comey dan chubby... nak tau berat dia? 4.02kg okeyyyy.... banyak makan bayam ni agaknya, heheh... takpun ben kata banyak main besi (angkat berat mcm ayah dialah minat pergi gym) masa dalam perut, ada2 je kan...

...so lepas ni dah diberi tanggungjawab tu laksanakanlah sebaiknya, almaklum... anak milenium tu, cabaran menjadi parents dgn menjadi anak sama hebatnya...

...bersedialah utk berjaga malam utk jaga wife dlm pantang, tukar pampers... klu breast feed selamat sikit, tak yah bancuh susu... jangan sekali mengeluh ok, semua tu ada ganjaran pahala

yelah, zuriat ni adalah zuriat yang ditunggu sekian lama... hadirnya memberikan senyuman juga tangisan, dia tak tau apa2 selagi belum berakal... jadi sepenuhnya adalah tugas ibu bapa melaksanakan amanah...lagi sekali jangan mengeluh atau berkira...

tahniah sekali lagi dari BLOG IBUGEBU... wassalam




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...