Isnin, Januari 16, 2012

BLOG EZANI MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM PERTAMA


  resepi KEK LEMON MADU dari ezani disini





1st of all, nak ucapkan tahniah kat ezani sebab berjaya menjuarai MASTERCHEF MALAYSIA (MCM) untuk season pertama

bangga sebab melayu, pastu perempuan hokeyyyy... selama ni orang duk pelik, apasal kat malaysia ni asal nama chef je mesti lelaki kan... so, ezani adalah kebanggaan kita

nama ezani kini sebaris dengan Adam Liaw & Whitney Miller (dari masterchef australia & US)

amat menggemari kulit buah buahan citrus dalam MCM, ezani tak kedekut dengan ilmu kerana sudi berkongsi beberapa resepi serta tips2 dapur melalui blognya yang sangat "friendly"

saya suka sebab pembaca juga ada option utk pilih bahasa inggeris atau melayu dalam entry2 beliau (amat sesuai buat kita2 yg x berapa nak pandai bahasa henggeres kan...)




fanpage FB doktor gigi: Ezani (Masterchef Malaysia)





klik banner untuk naik ALPHARD idamanku ke BLOG EZANI


*PESANAN IKHLAS DARI BLOG IBUGEBU: teruskan dengan sifat cool awak tu.... semoga kejayaan demi kejayaan bakal ditempa dimasa akan datang... WISH U LUCK Zesty Zani!!!



4 ulasan:

mas saari berkata...

mas pun suka ezani... blog dia pun dah tengok! heheheee

Cik Rose Cute berkata...

Boleh bukak kejap lagi hihihi

syiela berkata...

nak ke blog dia juga.. thanks ya bg link dia :)

Tanpa Nama berkata...

Saya nk resepi kek coklat yg pnh show dlm astro ria..mcm drama pndek cmtu...dh lma mncri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...