Jumaat, November 18, 2011

ORDER CUP CAKE BERKAT, PERJUANGAN BERMULA




ini contoh cup cake berkat yang anda boleh order sempena majlis perkahwinan atau sebarang majlis...
untuk info detail, pertanyaan atau menempah boleh ke fan page fb TEMPAHAN KUIH MUIH JERTIH

pagi ni start projek order dari budak chubby ni, majlis perkahwinannya bakal berlangsung pada hari ahad ni 20/11/2011... kakak doakan semoga semua berjalan lancar hendaknya, amin

jangan nebes2... rilek je, time nikah jgn lupa bawak hp tau... lepas sah je cecepat tukar status FB kepada "married" ahahaha... saja je usik2 pengantin...




















barang2 baking dah standby... telur, tepung, gula, susu dah cukup... apa lagi JOM MASUK DAPUR!!!

*blog ni cuti agaknya 1-2 hari akibat dilanda kesibukan melampau hujung minggu ini... dengan tempahan segala bagai, dengan nak attend kenduri kawen dengan askar2 kat rumah dah start cuti sekolah... hadoi, mampukah aku melaksanakan semuanya???!!! (TIBA2 BERTUKAR JADI SUPERMAK!!!)

p/s: ENTRY INI DITAIP SAMBIL TIDUR BERDIRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...