Khamis, Oktober 20, 2011

SINGA PUN BACA DOA SEBELUM MAKAN!



seorang pemburu bertembung dengan seekor singa...
kerana terperanjat, dia tak sempat mengangkat senapangnya...  tiada pilihan, pemburu itu menadah tangan dan berdoa....

ketika pemburu itu menjeling ke arah singa, dia ternampak bahawa singa itu juga sedang berdoa ...

PEMBURU: "Ah leganya........singa baik rupanya, selamatlah aku..."
SINGA: "Ya.......singa yang baik selalu baca doa sebelum makan..."

ahahaha... lawak tak? lawak tak? (terjumpa lawak ni masa BW)

*p/s: SEBELUM MAKAN JANGAN LUPA BACA DOA, SINGA BOLEH TAKKAN KITA TAK BOLEH KAN?

HAPPY BIRTHDAY NIEJA!


selamat hari lahir cik mumun! pada 20 OKTOBER 2011... maka lahirlah budak comel yg tembam namanya Siti Muniza... (tak sangka kita lahir same month... mana tau nanti boleh celeb sama2...  kita ni banyak betul persamaan)

bulan depan dah nak tukar status kan? ok lah tu awak pun bukan muda lagi dah 25! kakak dulu umur 25  dah 2 kali beranak tau! ... hehe

tapi xpe... itu semua kerja Allah... kita hanya merancang

oh ya... lupa plak, kakak doakan awak murah rezeki, panjang usia, diberkati hidup, ceria2 selalu... tak lupa, selamat jadi isteri orang.... n happy forever n ever!


kekalkan sifat merendah diri awak tu untuk hidup yang lebih bahagia & disayangi semua... kakak dah anggap awak mcm adik kakak sendiri, lepas kawin kalau awak jadi pindah syah alam... for sure kakak akan rasa kehilangan...

its ok... as long as awak tak lupakan kakak & setiu... our friendship will never end!!!

KAKAK SAYANG AWAK!

NAH! AMBIK HADIAH NI... GAMBAR JE...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...