Rabu, September 21, 2011

TIPS ULANGKAJI DISAAT AKHIR

dah dahlah, tak payah nak tenung lama2 muka ija yg memang comel tu, sebenarnya ija ni nak kongsi tips dengan kita terutama adik2 yg bakal menduduki peperiksaan SPM tak lama lagi...

saya pun pernah tergolong dalam golongan suka buat revision last minute masa zaman sekolah dulu... bayangkan, masa ujian bulanan tak pernah lulus subjek perdagangan... entah mcmana saya boleh study sampai lewat pagi subjek tu (esok ada paper ni)

sekali keluar result boleh dapat kredit subjek tu... ada hasil jugak sebenarnya, kalaulah saya study awal2 kompom boleh score... itu cerita 14 tahun lepas

bukanlah nak galakkan adik2 buat persediaan saat2 akhir, tapi kita ni merancang... manalah tau tak sangka2 ada hal lain & x sempat study, bolehlah ikut tips dari kak HELIZA HELMI kita ni ya...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2459459131200    PART 1

http://www.facebook.com/photo.php?v=2459479931720  
PART 2(mungkin ada sambungan lagi)

*INI ADALAH SEKADAR PANDUAN, BUKANNYA WAJIB UNTUK DIIKUTI... TERIMA KASIH IJA & SELAMAT MENGULANGKAJI UNTUK ADIK2 HARAPAN BANGSA KITA

SITI NORDIANA BERTUDUNG... kan manis tu

GAMBAR NI DARI PAKCIK GOOGLE

ini penampilan terbaru siti nordiana , penyanyi yang pernah kontroversi dengan isu imej seksi satu masa dulu...

sejuk mata memandang, harap2 biarlah berhijab itu bukan semata kerana fesyen ya nana,
niatnya untuk menutup aurat kerana ia dituntut dalam agama...

seperti biasa perubahan pasti akan ada mulut2 yg mengata "entah2 sekejap aje tu..."
ada macam2 lagi mulut2 "kurang asam" yang sibuk nak mengata... tapi macam nilah, orang tu dah buat perubahan positif, apa kata kita bagi sokongan kat dia...

soal siapa dia yang dulu tak perlulah di perkatakan lagi, bak kata seorang sahabat saya dulu... dosa ni kalau sekali buat akan keluar bau busuk ya amat sampai tak sanggup nak cium, nescaya kita tak berani buat dosa.. tapi Allah maha mengetahui kerana kita perlu percaya perkara yg tidak kita nampak... WALLAHUA'LAM


kredit: abushahid

CANTIK KAD RESEPSI NABIL & ZIRA!


CANTIK KAN?

tertarik tengok design kad kawin nabil ni, bertemakan kisah dongeng!
harap2 perkahwinan mereka ni in reality lah bukan kisah dongeng jugak...

majlis ini dijangka berlangsung pada 2 oktober nanti, akhirnya terbuka hati nabil untuk mendirikan masjid setelah beberapa kontroversi tentang kisah cinta beliau... kita doakan yg terbaik untuk mereka

*BULAN NOV NI ADIK SAYA PUN AKAN MELANGSUNGKAN HARI PENTINGNYA, SEMOGA SELAMAT & LANCAR SEMUANYA...

GAMBAR & CERITA PENUH DISINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...