Khamis, Ogos 25, 2011

BUDAK-BUDAK BERAYA: DOODLE FREE

Assalamualaikum, siyes nak dekat2 raya ni macam tak keruan rasa nak buat entri pun mcm teruja... kenapa ek? entahlah... tahun ni saya sekeluarga raya di terengganu je... jelous gila tak waras dengan MAMA PINK ni dapat balik cheras, kita tak dapat balik JB... huuuuuu...huuuuu, mama cepat balik tganu ibu nak g raya rumah mama... mesti banyak kambing... hehehehe

tapi xpe... jangan risau, raya tetap raya... lagi lagilah budak2 lagi seronok, tak kiralah raya kat mana pun kan bukan diorg kesah...

jadi saya pun nak membudakkan diri sekejap merangkap menghappy kan diri dengan meletak doodle yg cute miut kat sidebar kanan mcm yg korang boleh tengok tu... comel kan? tulisan tu cam biasalah amik kat glitter text...

bagi korang yg rasa nak membudakkan diri jugak, apa kata g kat blog budak comel ni... ada banyak lagi doodle boleh ambik, FREE tau! thanks ya ADIK, ada doodle free lagi nanti habaq mai ya...

(nanti nak try buat doodle sendiri lah... susah tak?)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...