Selasa, Ogos 16, 2011

WACANA: JIKA AKU DIBERI MASA SEMINIT BERJUMPA RASULULLAH S.A.W...

assalamualaikum, saya join segmen dari blog wacanaku, kan elok bulan2 mulia ni kita lebihkan ilmu agama kita, dan ini salah satu jugak... mudah2an kita akan selalu mengingati nabi junjungan kita... insyaAllah...

hasrat dan impian saya jika diberi masa seminit untuk berjumpa Rasulullah S.A.W...
adalah untuk mengucapkan jutaaan malah lebih dari itu ucapan terima kasih kerana baginda adalah idola bagi seluruh umat islam seluruh dunia, x perlu lagi nak cari artis atau orang2 lain sebagai ikon atau idola...

baginda adalah contoh yang TERBAIK, seorang suami yang baik, seorang ayah yang baik, malah seorang manusia yang begitu terpuji sifatnya...

saya rasa tak cukup seminit rindu saya untuk berjumpa rasullullah S.A.W terubat, saya akan meminta baginda untuk berjanji supaya dapat saya berjumpanya lagi dilain waktu, didalam syurga mungkin...

itulah antara impian & hasrat terpendam saya sebagai umatnya... wallahua'lam

*NOTA: klik header wacanaku untuk join, sampai tengah malam ni je.... jom2!!!

OPERASI PANGGANG TANGAN part 3

salam ramadhan ke 16 buat semua yg tengah baca entry ni, tak kisahlah siapa pun anda...

entry ini adalah sambungan dari cerita sebelumnya disini...

gambar2 ini bercerita tentang progress tempahan untuk hari ke 15 puasa, alhamdulillah... pelan2 kayuh dapat jugak siapkan banyak ni, kerja sorang eh... tiada pembantu, pembantu tengok adalah... hehehe




suka sikit hari ni sebab perjuangan dah nak sampai ke penghujung, setakat entry ni di tulis taip, tinggal conflakes coklat, almond london dgn biskut oat je yg belum buat...
budget2 hari ni, esok lusa settle... sbb nak fokus pulak pada kek dgn apam polkadot yg dah bersusun tempahan dalam jadual tu...

terima kasih juga buat anda yg mendoakan saya diberi kesihatan yg baik utk siapkan semua tempahan ni, hanya tuhan dapat membalasnya ok... ADIOS!!!


*NOTA KAKI: nantikan part seterusnya pula ya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...