Ahad, Ogos 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

KLIK GAMBAR UNTUK JOIN: SAMPAI KUL 6 PETANG NI JE...

Widget Percuma Sempena Merdeka!!! :NEGARAKU

salam bloggers!!! seperti yang kita tahu bulan ini iaitu bulan OGOS 31hb(rabu), negara Malaysia yg kita sayangi ni akan menyambut hari kemerdekaan... yang keberapa ya? tak tau eh... ok saya bagitau, untuk tahun yang ke 54!!! wow!!! lama kan... bersyukur kita dapat duduk di negara Malaysia yang aman damai ni...

so, bagi memeriahkan sambutan itu, tak salah kalau kita nak hias2 sikit blog kita dgn gambar bendera malaysia atau apa2 yg boleh membangkitkan semangat kita sebagai anak Malaysia...

bagi saya pulak... nampak tak widget kat atas entri ni? ok, itu adalah salah satu widget percuma yang saya ambil dari blog BIGHANDESIGN...

ada 3 pilihan yang anda boleh ambil dan tampalkan pada blog anda... klu berminat bolehlah ambil disini dengan x lupa untuk memberikan kredit sebagai ucapan terima kasih ok...


bendera malaysia (JALUR GEMILANG)

NEGARAKU

 
NEGARAKU
TANAH TUMPAHNYA DARAHKU
RAKYAT HIDUP
BERSATU DAN MAJU
RAHMAT BAHGIA TUHAN KURNIAKAN
RAJA KITA SELAMAT BERTAKHTA

RAHMAT BAHGIA
TUHAN KURNIAKAN
RAJA KITA SELAMAT BERTAKHTA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...