Jumaat, Ogos 12, 2011

UJI KEPANTASAN ANDA MENAIP



salam ramadhan kawan2, masuk puasa ke 12 dah kita kan? pantas betul masa berlalu...

sebut pasal pantas ni, nak tak uji kepantasan anda menaip? yelah, hari2 updated blog... update status FB, bagi komen kat status kawan2, mesti lama2 jadi pandai n laju kan wlpun x belajar kelas menaip dulu...

saya pun terkial2 jugak menaip guna 2 jari je, buat apa nak malu mengaku kan? mmg x belajar bidang tu dulu so skrg baru nak belajar2 sikit2.... tak apa, asalkan x buta IT langsung... dan kita masih ada minat nak mempelajari sesuatu sekurang2nya untuk diri sendiri juga...



ini keputusan yang saya dapat.... mmmm, not bad... seronok jugak layan test ni...

jadi, klu ada yg minat nak cuba test ni bolehlah ke laman web ini ok... SELAMAT MENCUBA!!!

Ben tanya nak trafik free esok tak ?



SILA KLIK DEKAT HIDUNG BEN KLU NAK JOIN, betul2 dekat hidung ok.... dekat lain xde link, hahahaha.... (itupun kalau penyertaan masih dibuka lah...)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...