Selasa, Ogos 09, 2011

CIK EPAL & CIK PELIK dalam JELITA OGOS

assalamualaikum geng!!! 

actually, dah seminggu lebih beli majalah jelita ni, tapi x habis baca lagi... kengkonon motif utama beli sebab nak tengok resepi tapi tak masak pun... hehehe

saja nak cerciter ngan adik2 sebab kakak minat dgn cik epal dgn cik maria ni... diorang dapat buat photoshoot dgn team jelita utk segmen fesyen... cool kan?

"Edisi Raya kali ini bersama 12 blogger fesyen Malaysia yang terkenal dengan gelaran The Scarflets"    -JELITA


comel cik munirah kita ni dengan blouse pink tu.... (dia punya paut lengan kawan dia mcm feeling tgh paut lengan Remy Ishak.... hehehe. jangan marah cik epal)

yang ni pulak the one and only cik maria elena kita yang always maintain gojes....(kanan)

selain dari cik epal dgn maria ada lagi 10 orang rakan2 mereka yg semuanya adalah bloggers.... so klu nak tau cerita lanjut kenalah beli sendiri majalah jelita ni, ada lagi kot kat kedai buku.... trylah tengok, klu dah habis... pinjamlah siapa2 yg ada tu ok.... harga RM7 senaskah tapi mmg berbaloi2 membelinya sbb banyak info & tips yg anda boleh dapat... (kedai beskal x de jual mende alah ni...)

cik epal pun ada update dalam blog beliau disini & blog maria kat sini .... cekidaut!



GADIS PENGHIAS KULIT: Irma Hasmie yang comel & cantik...(pssssstttt!!!...perasan x apa2 yg lain dengan pic irma kat atas ni? eerrmm.......)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...