Rabu, April 27, 2011

SANTAIBENASHAARI.blogspot: blog baby BEN!

hai, just nak inform kawan2 tentang blog terbaru dari BEN ASHAARI, entry pertama beliau dah pun publish untuk blog baru ni, dan blog ini adalah blog peribadi untuk beliau dengan N3 yang lebih dekat dengan ben sendiri...

means xde segmen2, xde review2... rasanyalah kot...
semoga ben sukses dgn blog terbaru beliau ni n boleh kumpul followers banyak2 lagi, ibu jengah sekejap tadi dah ada 150 followers jugak x sampai berapa hari... erm, good progress...
nak banding dgn blog IBU GEBU ni berbulan2 publish, 100 pun x sampai lagi...
x pe alon-alon... pe2 hal pun jom support blog sifu kita nih...sini ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...