Ahad, Februari 27, 2011

KLINIK PAKAR KULIT THANNI, jln Ah Fook, JB

balik JB minggu lepas, tak lepaskan peluang pegi mintak ubat gatal dekat klinik pakar kulit thanni, sebelum ni pergi klinik biasa dekat jertih ni dah dekat 3 klinik pegi tapi tak baik... try klinik thanni pulak... hmmm, rabak jugak RM130, takpelah janji baik... ye tak?

klinik ni memang sentiasa full, klu tak buat appointment dulu memang masak ...aaa menunggu!

ini ubat ubatan yang dibekalkan oleh doktor, sebulan lagi kena updated status untuk appointment seterusnya...


sabun mandi
lotion sapu
ubat makan
so, siapa2 ada masalah kulit tu, jgnlah segan2, sakit kulit tak semestinya gatal, jerawat pun ada ubatnya, adalah disunatkan untuk kita orang islam mencari penawar untuk sebarang penyakit, ha... dapat pahala lagi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...