Khamis, Februari 17, 2011

TOP 5 ARTIS LELAKI PALING HOT!

setelah aku buat research selama setahun, (eceh... takde kerja sangat buat research sampai setahun) aku kaji, aku belek, aku perhati, aku nilai dan aku "ulangkaji", maka aku dah shortlisted top 5 jejaka idaman malaya paling HOT untuk tahun 2010, nak tau siapa duduk kat ranking no 1 dan siapa pula duk kat rangking no 5? layanzzzzz....


no 5 aku pilih...

 

cik pejal kita ni lah, siapa lagi superman malaysia...
(nasib baik x nampak underware merah tu...)

no 4 pula jatuh kepada...
(eh, pasal jatuh plak? bangun... bangun)


kenal tak nih? FTlah yang "sopan" dgn baju melayu cekak musang merahnya...

di tempat ke 3 hasil research aku adalah...


ha, inilah dia anak pak tahir yang always "menten" macho n cool...

tangga ke 2 pulak, jeng...jeng...jeng


mamat yang tengah tersengeh ni adalah bapa kepada ahmad mikail zidane, ada ciri2 bapa mithali tak?
(dlm kocek dia mmg byk tali, maklumlah nak terbang senang... hehehee)


last sekali aku umumkan rangking pertama pencarian jejaka HOT 2010, x syak lagi...


macamana nak kata tak HOT? ko tengok dada dia yg bidang tu...
(eh... xde...xde...xde... tu bini dia punya eh!)
setakat tu jeklah hasil kajian aku selama setahun duduk dlm makmal dan inilah hasilnya, korang perasan x muka 5-5 org ni mcm sama? memanglah orang yang sama... dah aku minat kat FAIZAL TAHIR sorang je nak buat macam mana?

puas aku belek muka org lain muka laki orang ni jugak yang timbul, sori ah geng! buat lawak seram di pagi khamis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...