Khamis, November 17, 2011

BYE BYE ASTRO!

Astro Bakal Terima Pencabar, ABN Sasar Tiga Juta Pelanggan Selepas 5 Tahun

Berita baik buat mereka yang sudah bosan dengan kualiti perkhidmatan Astro ketika hujan.

Satu perkhidmatan TV berbayar akan memasuki pasaran yang kini di’monopoli oleh Astro ini seawal enam bulan pertama tahun 2012.

Perkhidmataan baru ini akan di’kenali sebagai Asian Broadcasting Network (ABN) yang telah mensasarkan 3 juta pelanggan dalam masa lima tahun operasi berjalan.

Yang lebih penting, ABN di’khabarkan akan menawarkan kadar yuran langganan yang lebih murah dari penyedia kini dan mensasarkan 500,000 pengguna awal selepas setahun beroperasi. ROTI KAYA




*semoga dengan kemunculan perkhidmatan TV berbayar oleh lebih banyak syarikat akan menghasilkan satu persaingan sihat, yang untungnya adalah pengguna kerana dapat memilih perkhidmatan terbaik dengan harga yg lebih fleksible... daripada terikat hanya dengan satu company... NAK TAK NAK HADAP JE LAH... NAMA PUN BAYAR TIAP2 BULAN!

6 ulasan:

Ku Azhar berkata...

btl2!! astro pn dok ulang je cite sama T_T

Lulu Caldina berkata...

baguslah, astro ni semakin mahal skrg ni..huh

IBU GEBU berkata...

ku... lagi satu sekarang siaran master chef tu banyak sangat iklan, tengok jadi sakit hati je rasa... pa'kal je kena bayar tiap2 bulan

IBU GEBU berkata...

lulu... harga pakej mmg tak reasonable langsung, dah dia je monopoli... hari tu saya tukar pekej pun kena caj rm10... cekik darah lah!

fRaMe+LenSeS berkata...

bgs la tu ada pencabar. baru pengguna tak kena tipu. cth prepaid kak leh tgk, bila byk pilihan pengguna selamat, dan tak selamat cthnya TM. since dia saja yang wat telefon rumah, kak tgk, nak suruh mai repair streamyx pn berjanggut. teruk la camtu kan..

IBU GEBU berkata...

perkara yang menarik dalam komen awak itu adalah "BERJANGGUT"...

hehe... lama dah tak dengar perkataan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...