Rabu, Oktober 05, 2011

TERIMA KASIH MAK DARA!

HARI NI SAYA SUKA!SEBAB MAK DARA BUAT SAYA SUKA!TERIMA KASIH BANYAK BANYAK... MAK DARA MEMANG COOL!

acely, dah beberapa kali singgah blog BICARA MAK DARA n tak lupa tinggalkan komen seperti kebiasaannya saya BW memang suka komen kalau isunya best...

tak harapkan apa2 pun, tapi ternyata mak sudi buat kunjungan balas & tak lupa juga meninggalkan komen walaupun sebaris ayat (ceh... dah macam lagulah pulak...)

hari ni mak sudi pulak pilih blog saya sebagai BLOGGER PILIHANNYA (1 drpd 4 blogger lain)

sekali lagi ucapan terima kasih buat mak... moga mak & suami bertambah tambah suksess lagi dalam bidang yang diminati iaitu penulisan skrip & mak juga minat buat hamper kan? cantik2 pulak tu... tak caya boleh tengok kat FB beliau kat SINI... waah, promot lagi tau! ok mak, miss u like crazy lah!!! bak kata pinky momma, mak ni meeeemaaaang GOJESSSSS!!!

*SUKA GAMBAR MAK YANG KAT ATAS NI, SEBAB... SUKALAH.... hehehe... sebab ayu....(pinjam kejap dari FB mak, tak marah kan...)

9 ulasan:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

ohhhh WOWWWWWW.. i'm speechlessss.. mmg susah utk mak speechless ni tau almaklumlah mulut mak hanya berhenti bercakap time makan dan tido aje hehe.. Tks so much sis.. Mak really appreciate it so muchhhhh.. terhau.. tersuka.. dan teramat le terlike post ini.. muahhhhhhh

Sunah Sakura berkata...

wahhhhhhhh~ tahniahhhhhhhhhhhh~ tumpang suka gak!

Tentang Kita berkata...

saya terjah..salam perkenalan dr linniey

PinKy MoMMa berkata...

mak dara memang gorjezz..kerlazz..
kakak alam maya yang sgt sporting!

IBU GEBU berkata...

@mak dara: dah..dah...mak tak payah cakap apa2... dia punya speechless tu ada jugak 40 aksara yg ditaip nya... ahahaha, memang sah2 tak reti diam...hehe

IBU GEBU berkata...

@sunah: mekacih adik...

IBU GEBU berkata...

@tentang kita: salam perkenalan juga linniey

IBU GEBU berkata...

@mama pink: dan awak adalah adik SUPER GORJEZZZ!!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

apa habaq dear.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...