Khamis, Oktober 20, 2011

HAPPY BIRTHDAY NIEJA!


selamat hari lahir cik mumun! pada 20 OKTOBER 2011... maka lahirlah budak comel yg tembam namanya Siti Muniza... (tak sangka kita lahir same month... mana tau nanti boleh celeb sama2...  kita ni banyak betul persamaan)

bulan depan dah nak tukar status kan? ok lah tu awak pun bukan muda lagi dah 25! kakak dulu umur 25  dah 2 kali beranak tau! ... hehe

tapi xpe... itu semua kerja Allah... kita hanya merancang

oh ya... lupa plak, kakak doakan awak murah rezeki, panjang usia, diberkati hidup, ceria2 selalu... tak lupa, selamat jadi isteri orang.... n happy forever n ever!


kekalkan sifat merendah diri awak tu untuk hidup yang lebih bahagia & disayangi semua... kakak dah anggap awak mcm adik kakak sendiri, lepas kawin kalau awak jadi pindah syah alam... for sure kakak akan rasa kehilangan...

its ok... as long as awak tak lupakan kakak & setiu... our friendship will never end!!!

KAKAK SAYANG AWAK!

NAH! AMBIK HADIAH NI... GAMBAR JE...

2 ulasan:

nieja berkata...

tq sgt2 kak.. touching gila la entry akak ni.. amin aminnn.. smoga ape yg akak doakan tu tmakbul :)

tq again.. renduuunyaaa kat akak.. jumpe wedding nieja next month ehh!

erkkk.. akak tau ehh full name nieja?? hahahahha cik mumun pon tauuu.. stalker niii

IBU GEBU berkata...

bukan stalkerlah... cuma minat blog walking je, lagipun blog awak kan ada dlm bloglist kakak...

entry terbaru kan ada nama awak tu... cik mumun mmg dah lama tau

amin... insyaAllah wedding awak kakak datang nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...