Rabu, September 21, 2011

TIPS ULANGKAJI DISAAT AKHIR

dah dahlah, tak payah nak tenung lama2 muka ija yg memang comel tu, sebenarnya ija ni nak kongsi tips dengan kita terutama adik2 yg bakal menduduki peperiksaan SPM tak lama lagi...

saya pun pernah tergolong dalam golongan suka buat revision last minute masa zaman sekolah dulu... bayangkan, masa ujian bulanan tak pernah lulus subjek perdagangan... entah mcmana saya boleh study sampai lewat pagi subjek tu (esok ada paper ni)

sekali keluar result boleh dapat kredit subjek tu... ada hasil jugak sebenarnya, kalaulah saya study awal2 kompom boleh score... itu cerita 14 tahun lepas

bukanlah nak galakkan adik2 buat persediaan saat2 akhir, tapi kita ni merancang... manalah tau tak sangka2 ada hal lain & x sempat study, bolehlah ikut tips dari kak HELIZA HELMI kita ni ya...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2459459131200    PART 1

http://www.facebook.com/photo.php?v=2459479931720  
PART 2(mungkin ada sambungan lagi)

*INI ADALAH SEKADAR PANDUAN, BUKANNYA WAJIB UNTUK DIIKUTI... TERIMA KASIH IJA & SELAMAT MENGULANGKAJI UNTUK ADIK2 HARAPAN BANGSA KITA

4 ulasan:

Mizfantagiro berkata...

dulu time nk ambik stpm..suke main2..pastu saat2 akhir cikgu kaunseling..br gelabah nk membaca..baca buku teks jer..pastu alhamdullilah..result ok..sib baik =)

IBU GEBU berkata...

@mizfantagiro: terima kasih jugak kat cikgu kaunseling tu kan...

Kongsi Apa2 Aje berkata...

salam perkenalan
sudah 4low kamu...4low kongsi jgk yer

haha...ayat 1st tu yg x tahan dngr. "masuk bkl angkt sndri"...ekekek. tapi ikhlas admin puji...awk memang COMEL (^_^).urm..admin dah x skul or bljr mne2...x perlu kisah sgt info ni...just msuk lawat blog awk jer...huhu

ingin kongsi entry...sila paste link entry anda disini. pihak kongsi akan tolong promote kan
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih

♕ Mr.IX ♂ berkata...

sama ler perangai study last minit..hehe

blog~blog~ blogwalking!! ^__^V
Latest Entry :
1.Malaysia IT Fair di Kuala Terengganu
2.Cave of Golden Rose COllection Download

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...