Ahad, September 25, 2011

PURPLE SAKURA BUAT SI DIA...

assalamualaikum blogger...
malam ini aku mencari & terus mencari, kugerakkan mousse kekiri kekanan, ku scroll keatas dan kebawah... tak kenal putus asa..


jemariku yang gebu ku tarikan diatas keyboard untuk menaip setiap keyword!

adakalanya... ada desiran angin ditepi telinga ku membisikkan... mesti ada, jangan putus asa...

tiap kali ku rebah, aku akan teringat janjiku pada si dia... tak sanggup rasanya untuk kumungkiri

dan deminya... aku titipkan hadiah buatmu, adik kecilku yang jauh dimata...

...wahai sunah sakura







ambiklah mana yang awak admired, kakak tak pasti antaranya dah ada atau belum dalam koleksi awak & yang ini paling kakak suka..

~seolah melambangkan kekuatan dirinya yang megah & teguh disebalik kecantikannya yang menjadi inspirasi sang pencinta!~

8 ulasan:

Sunah Sakura berkata...

susahkan nak carik yang purple..lama2 mata kita pun tak dapat nakk decide kaler ape..

kebanyakannya nampak ke arah pink...

yang ketiga tu betul2 nampak purple..hehehe...

suka ayat ni... "~seolah melambangkan kekuatan dirinya yang megah & teguh disebalik kecantikannya yang menjadi inspirasi sang pencinta!~"

thanks kak itaaaaaaaaaaaaaaa~~~ sayang akak!!!

IBU GEBU berkata...

ha'ah lah... sunah cakap macam tu baru kakak terperasan, esok kakak try cari kat album lama2 sebab hubby kakak dulu pernah kerja kat jepun masa musim bunga n time tu dia banyak ambil gambar sakura.. klu ada yg purple nanti kakak tag...

sama sama sunah! ...sebab awak baik

El-Janna berkata...

huhuk... sakura.. cantik tu.. kak sunah sakura bagai melambangkannye^^

IBU GEBU berkata...

@el-janna: sakura memang cantik!

Yumida berkata...

cantek teramat la bunga tuuu...kelembutan kaler yg meruntun jiwa utk memiliki..bez nyer hb ibu gebu leh tgk bunga mekar hari2...jeles la...

nick dot anis berkata...

dalam maksud entry akak ni..3x sy baca:-)

NasZ berkata...

salam kenal. dah follow awak.

begitu puitis sekali. saya agak pening membacanya. hehe.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Sunah Sakura berkata...

datang melawat taman bunga sakura lagi..ngee~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...