Ahad, September 11, 2011

NAMA SAYA AMMAR ZAFRI

comelnya anak sedara saya yang sorang ni, badan dia mantop! sedap nak pegang n dukung...

kesempatan berkumpul satu family pada raya lepas memang tak saya lepaskan peluang nak "bergomol" dengan sikecik ni...

actually, ni anak saudara terbaru saya (anak kakak), time ni umur dia baru 6 bulan (DOB 11/3/2011) tapi mcm dah mcm budak 9-10 bulan sebab badan dia "kus semangat"

disebabkan jarak memisahkan kami (saya di trganu, kakak di JB) ini 1st time saya dapat jumpa baby ni sejak dilahirkan... jumpa2 dah pun 6 bulan, jumpa lagi sekali dah sekolah, lagi sekali dah bertunang... erk

yelah, klu xde urusan betul2 penting @ cuti betul2 panjang mmg susah kami nak balik JB, almaklum kos n jarak yg jauh...

tapi, hubungan kami sekeluarga mmg erat sejak dulu lagi, kami adik beradik wlpun berjauhan masih "follow" n "update" perkembangan terbaru masing2... mediumnya, SMS, CALL atau FB, kan mcm2 kemudahan ada sekarang, so bukan halangan ok...

video ni adalah koleksi peribadi yg akan saya tengok berulang kali tiap kali saya on9, dapatlah lepaskan rindu kat budak "HEMEM!!!!" ni...

video


*NOTA: SEBUAH KELUARGA YANG TERJALIN DALAM KEIMANAN & KEBAHAGIAAN AKAN BERKUMPUL KEMBALI DISYURGA BAWAH NAUNGAN ALLAH s.w.t MESKIPUN AMALAN MEREKA BERBEZA BEZA wallahua'lam

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...