Ahad, Ogos 07, 2011

OPERASI PANGGANG TANGAN part 2


hi kawan2.... hari ini dah masuk hari ke 7 kita puasa, mudah2an selamat kita berpuasa sampai hari ke 30 nanti ya...

entry ini sambungan dari cerita sebelum ini disini


inilah output tempahan cookies untuk hari ke 7, alhamdulillah dalam pada tak berapa sihat 2-3 hari ni dapat juga ita siapkan sikit2... berkat doa dari kalian juga, thanks ya...



 memanglah tart gulung je yang nampak banyak sebab ita siapkan tart gulung dulu...
 kenapa? sebab tart gulung ni lambat sikit nak siapkan nak banding dengan biskut2 lain... so, baik ita siapkan yg susah2 dulu kan...

 lepas ni nak sambung buat lagi, nanti ita update lagi output seterusnya ok... doakan sama2 dipermudahkan segala urusan kita semua... amin

*NOTA KAKI: sambungan cerita OPERASI PANGGANG TANGAN part3 DISINI

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...