Rabu, Ogos 03, 2011

OPERASI PANGGANG TANGAN part 1

haha... hari ni dah hari ke-3 puasa, ni antara cookies yg dah siap, sempat tak... sempat tak... doakan ita diberikan kesihatan yang baik untuk siapkan semua tempahan ni ya... amin
part seterusnya akan update lagi.... terima kasih kawan2...

*NOTA KAKI: sambungan cerita operasi panggang tangan part 2 DISINI

3 ulasan:

Rozita berkata...

bestnya kalau boleh buat banyak ni...

nuruhuda_329 berkata...

sedapnya kuih raya..tetibe nak raye je rs hihihihi nice belog..pink2 gitu :)

IBU GEBU berkata...

ROZITA: memang best, lagi2 klu ada geng time buat tu... pot pet pot pet x sedar dah siap, buat sorang agak keboringan... hahaha

NURUHUDA: thanks, kita mmg suka giler warna pink... aik? belum rasa dah tau sedap nih? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...