Khamis, Ogos 25, 2011

BUDAK-BUDAK BERAYA: DOODLE FREE

Assalamualaikum, siyes nak dekat2 raya ni macam tak keruan rasa nak buat entri pun mcm teruja... kenapa ek? entahlah... tahun ni saya sekeluarga raya di terengganu je... jelous gila tak waras dengan MAMA PINK ni dapat balik cheras, kita tak dapat balik JB... huuuuuu...huuuuu, mama cepat balik tganu ibu nak g raya rumah mama... mesti banyak kambing... hehehehe

tapi xpe... jangan risau, raya tetap raya... lagi lagilah budak2 lagi seronok, tak kiralah raya kat mana pun kan bukan diorg kesah...

jadi saya pun nak membudakkan diri sekejap merangkap menghappy kan diri dengan meletak doodle yg cute miut kat sidebar kanan mcm yg korang boleh tengok tu... comel kan? tulisan tu cam biasalah amik kat glitter text...

bagi korang yg rasa nak membudakkan diri jugak, apa kata g kat blog budak comel ni... ada banyak lagi doodle boleh ambik, FREE tau! thanks ya ADIK, ada doodle free lagi nanti habaq mai ya...

(nanti nak try buat doodle sendiri lah... susah tak?)

9 ulasan:

hakmi berkata...

dodol?

IBU GEBU berkata...

betul hakmi dodol aka doodle... ntah budak2 ni yg panggil dodol... cool jugak

syaidatie nurdilla berkata...

copy jeke kat blog adik tu.. dia x marah.. hehhe..

IBU GEBU berkata...

dia tak marah sayang, dah cakap FREE... janji awak bagilah kredit atau backlink sebagai ucapan terima kasih ya...

merahitujambu berkata...

salam syawal ibu..

nk doodle free jom laa..

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

terenggnu jugak byk lembu~ haha

SoLy SoLicious berkata...

hamboi..lawa la pulak bila letak nan glitter words tu...heee

IBU GEBU berkata...

@merah itu jambu: salam syawal jugak untuk awak... thanks

@bubble pops: lembu x sedap, kambing sedap kan... ahahaha

@soly solicious: haha... jelous letewwww, ibu buat memang lawa sebab ibu pun lawa (sila muntah)... ahahaha... tapi doodle awak lagi lawa

merahitujambu berkata...

nk doodle free amik laa

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/08/doodle-free-di-hari-raya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...