Ahad, Ogos 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

KLIK GAMBAR UNTUK JOIN: SAMPAI KUL 6 PETANG NI JE...

41 ulasan:

zoe berkata...

wah ade makan2, bestnye, ade gambar apam lagi.., hehehe

H.J berkata...

ibu gebu tak patut takut dengan kisah hantu..ahaha

haslinda berkata...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT berkata...

singgah kemari..

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

maszull berkata...

salam mama dtg dr segmen En.Ben....

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin berkata...

singgah ke blog best :)

sRie aRTy ! berkata...

this is best bro !

Aku DaN SeSuAtU berkata...

hai ibu...sedapnye apam dot.dot

kalau boleh buang verification words.:)

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cik violet berkata...

blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

Cik Purple Pinkypuff berkata...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

salwaismail berkata...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin berkata...

join dan follow awak pinky ^_^
apam polka dot satu!

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim berkata...

first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

Rahman Mohamed berkata...

~sesi terjah blog .. ~

sila2 la ye =D

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

Izzul Amir berkata...

singgah dr segmen BA
hehe lawaa blog ni ;)

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cik violet berkata...

lawat2 blog best y join segmen ben ;)


p/s ; boleh mntk tlg tak? hoho..
http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

sy pon join gak segmen !! :D

Luqeem™ berkata...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

eila berkata...

singgah blog best ni jom singgah blog sy.....

Queen F berkata...

saya singgah dari blog abg ben yaa :) keep up blogging :)

cx's berkata...

cx dtg sini ibu!! cx suke header ibu~ cx lapar. hahahah oke cx pose tau.. kih3. Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. berkata...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia berkata...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi berkata...

singgah kt blog best ni :)

ザイダツアズニ berkata...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog cantik la +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Mizfantagiro berkata...

salam..xsempat nk join huhu..singgah sini n follow..kalau boleh xyah letak security c0de tuk komen..huhu slalu hang..
http://dismybelog.blogspot.com

hanyzham hadny berkata...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey berkata...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah berkata...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

hazirah kasimon berkata...

:D hee~ibu gebu
dtg singgah!! :)

azlina_muhammad berkata...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...done follow u n nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

DoodleLicious berkata...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

Mohd Syahidi berkata...

dtg menerjah sbb blog nie best....
hehehe...

follow skali...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ceriteraliyana berkata...

hye3!!tinkebell terbang2 sini melawat rakan2 blogger ^^

tak sempat join segmen ni..huhu

~AmyLiana86~ berkata...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

IBU GEBU berkata...

ZOE: best ke? alamak, tengok gambar je dik... xleh nak makan, datang rumah kakak lah raya ni... hehehe

H.J: ibu memang penakut gila dik... hahaha, klu tinggal sorang malam2 maunya ibu duduk dalam almari... hahahaha

HASLINDA: thanks, i.Allah akan sampai rumah awak...

CIK LULU SWEET: thanks ya...

MASZULL: thaks mama...

OSHIN: thanks oshin sayang...

SRIE ARTY: abang nabil ke? hahahaha

AKU & SESUATU: thanks puji apam dot2 kita... i.Allah akan ibu edit semula nanti, thanks

CIK VIOLET: thanks ya... i.Allah akan ditolong...

CIK PURPLE: waaaaah!!! nyanyilah... i.Allah ibu akan singgah...

SALWA: hai salwa, thanks ya...

ASYIKIN: thanks sbb follow, nak apam eh? meh... meh... datang rumah

MOHD HAZWAN: blog ni baru lagi, sori ya klu ada kekurangan...

RAHMAN: erk... nak bersila ke? hahaha... thanks ya...

IZZUL AMIR: thanks singgah, lawa ke? eeeeiii... bestnya, hahahaha

NURHASLIZA: thanks sebab singgah...

LUQEEM: thanks ya...

IELA: thanks singgah, i.Allah ibu akan pergi rumah awak...

QUEEN F: thanks singgah...

CX'S: cx's lapar ye? ololo ciannya... jom datang rumah ibu, nanti ibu masakkan... hahahaha

NADZIRAH: thanks datang rumah ibu...

ANIS: best ke blog ni? thanks... i.Allah, ibu singgah blog awak pula ya...

IZZATY: thanks singgah...

AMOI: thanks ya...

ZAIDATUL: thanks sbb puji, i.Allah ibu pergi rumah awak pulak ya...

MISS NADYA: thanks adik...

MIZFANTAGIRO: uih... uniknya nama tu...

HANYZAM: idea yg bagus tu...

NINIE: thanks ya sayang...

CIKMIMIEY: thanks sbb singgah...

ZUL: thanks... amboi, suka...suka... suka...

HAZIRAH: thanks dari ibu...

AZLINA: thanks sbb follow, i.Allah akan kerumah awak...

DOODLE: thanks singgah...

MOHD SYAHIDI: thanks banyak2...

NUR EYDA: thanks, i.Allah ibu akan pergi rumah awak...

LULU: hai lulu!!! suka sbb lulu datang rumah ibu...

CERITERALIYANA: thanks ya adik...

AMY: hai amy, thanks sbb follow... ibu akan pergi rumah amy ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...