Selasa, Julai 26, 2011

GIVEAWAY : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari PHUKET


 assalamualaikum, jangan marah eh... saja suka2 nak join GA ady ni, alah... dah tua2 ni nak memudakan balik diri join permainan budak2 remaja nih... hehehe ady jgn marah eh... kakak gurau je...
dah agak lama mem"follow" blog ady ni baru kakak perasan ady ni pak lawak jugak orangnya, untung siapa jadi bini esok2 kan... xdelah stress sgt...
ady nak N3 yg paling disukai kan? ok... dalam banyak2 madah pujangga yg awak publish selama ni kakak paling berminat n sukeeeeeee sgt dgn N3 yang ni, kenapa? sbb masa kakak baca N3 ni kakak tengah upset sgt... tengah2 kakak blogwalking terjumpa N3 ni kakak tergelak besar.... sebelum ni kakak xde amik tau pun pasal si froggy ni, asal usul susur galur dia... tapi lepas tu kakak suka baca perkembangan dia... (wlpun froggy tu x bernyawa... hehehe)
lagi satu bagi kakak N3 ni kreatif, yelah... susah payah awak dok posingkan dia dgn mixer bagai... paling x tahan pakai kain pelikat tu... hahahaha... comellah, mcm nak buat jadi anak angkat plak si froggy ni...
anyway, itu jelah antara sbbnya knp kakak suka N3 ini... ok ady, kakak join suka2 je pun x harap apa2... ecece...

*nota kaki: DALAM HIDUP KITA PERLUKAN SENYUMAN SEBAGAI PEMANIS DAN PENGUBAT JIWA, BERBAHAGIALAH ANDAI HIDUP INI DIKELILINGI INSAN YG SUDI MEMBERIKAN KITA SENYUMAN BIARPUN SEKETIKA CUMA...

7 ulasan:

diana berkata...

hahah..
comel entry tu..:p

AdyBudika berkata...

ahaahhaaha..tak sangka ada yg sukekan si hijau neh..grrr... akak..thanks tau support ga ady

AdyBudika berkata...

ahahahaahah..akak..tak kisah letak header ape..yg penting ady hargai akak sudi support ady :)

IBU GEBU berkata...

@diana: kan... comel kan...
@ady: dah edit... salam buat froggy

PinKy MoMMa berkata...

all da best ibu gebu :)
moga ada rezeki ya..

psssstt suka baca nota kaki kamu..tenang rasa hati :)

IBU GEBU berkata...

thanks pinky momma, amin...
best2... pas ni nak wat banyak2 nota kaki... hehehehe

mizzkechique berkata...

gud luck kak... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...