Isnin, April 04, 2011

KEK COKLAT KUKUS n APAM POLKADOT untuk tempahan

minggu yang ceria dan meriah dgn tempahan, kek coklat kukus versi 8 inci ni tempahan dari jiran dekat dgn rumah je... 
untuk versi comel2 ni pulak order by SMKSN, kalau ita buat untuk tempahan mesti buat lebih sbb askar ita yg 2 org tu suka makan n suka bwk g sekolah bagi kawan2 dia... layan kan aje lah...
inilah hasil polkadot yang dah siap tinggal tunggu nak packing, kali ni buat 4 warna dgn 4 inti berlainan, warna PINK untuk inti kacang merah, warna HIJAU untuk inti kelapa, warna OREN untuk inti sekaya n warna PURPLE untuk inti blueberry...
dalam banyak2 warna tu, mata ni berminat betul dgn warna purple... mcm sayang nak bagi orang, nak simpan buh dlm PREM (frame) hi...hi...hi...
gedebuk gedebak ita menyiapkan segala tempahan, akhirnya siap... total sume sekali 745pcs n ita packing kecik2 dapatlah 33 packet, acely untuk SMKSN ni ada jugak order karipap sardin kentang frozen 15 packet jugak tapi x ingat nak snap... penat beb!!! oklah korang, tunggu N3 seterusnya lagi dari ita ok... INGAT, JANGAN CURANG!!!

4 ulasan:

Fariha Ismail berkata...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

airmataibu berkata...

insyaAllah fariha...

ardinihumaira berkata...

cedapnye kek tu :)

Fakhri Syazz berkata...

Kak saya nk order pm pm saya blik or tngl kn no phone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...