Khamis, April 14, 2011

HELIZA HELMI n gaya tudung yg cantik

kita semua tahu, heliza helmi mmg comel n cantik 
lagi2lah dia pandai bergaya dgn hijabnya
tak jemu mata memandang...

dlm N3 ni ita share gambar2 heliza helmi yg ita kagumi
sebab cantik n sopan yg ita suuuuuuuuuuuuuuuuuuka sgt tengok!!!

cantik n sweet aje bila ija letak ribbon kat shwal dia...

...kombinasi pink n purple membangkitkan seri pada wajahnya yg dah memang berseri...







fullamak, jeles betul tgk minah yg cute miut ni... warna pink n kuning digayakan dgn shwal/hair clip nampak kena aje...











inner lace warna pastel nampak natural...

cantik kan... ish, klu aiman tu dah bujang, ita dah pinangkan untuk dia hehehehe...










elegan... tokoh wanita korporat yg berjaya...
semoga berjaya dgn HELIZA HELMI PRODUCTION nya...













cepat-cepat LIKE, picture yg last ni ita admired banget!!!
x tau nape, tapi dgn editing black n white tu...
memang cara ah!!!


lepas layan gambar ija ni, amik contoh yg baik k...
dengan pemakaian hijab yg sempurna, peribadi yg molek, mjadikan ija disenangi n disayangi ramai...

klu korang LIKE wall FB dia, ija akan selalu share doa2 harian, surah2 pilihan, menyeru kita kearah kebaikan n mcm2 lagi yg baik2...
pahala betul dak ija ni...
jgn cakap ija ni menunjuk2 pulak...
sbb biasa manusia mmg mcm tu, klu depa ajak tgk konsert, pomot org gi clubbing... xde pulak yg berbunyi, x paham...x paham...

so, korang... cam biasa last N3 mesti ita cakap, taip mende ni...
nantikan N3 seterusnya...
INGAT, JANGAN CURANG!!!


7 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

alamak..kalau ujang & pok beng tgk ni kang bergaduh pulak ahahaha ;)

dia mmg comel..dah lar mata bolatt!

airmataibu berkata...

diorang tau diorg punya suka aje kat ija ni, masalahnya heliza helmi ni minat ke kat dorang? hahahahah...
pinky momma, setuju sgt!!!

nelly berkata...

wow ! comel !! folo here ^^

airmataibu berkata...

nelly, awak pun comel jgk... thanks adik...

Biey berkata...

Datang dari belog abg ben..

Jom terjah Entri baru !!
Perbezaan SPEED DIAL sekarang dan pada tahun 1939..

IBU GEBU berkata...

biey, thanks datang rumah kita, nanti kita g umah awak pulak k...

nurulfzz berkata...

suke heliza jugakkk =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...