Isnin, Mac 14, 2011

TEMPAHAN APAM POLKADOT



jumaat lepas, menyiapkan tempahan apam polkadot sebanyak 200pcs...




yang ini untuk di pos ke kuala berang sbnyk 50pcs peanut butter filling + 50pcs chocolate filling, saja oder sbb adik dia dah lama teringin nak makan "apam bintik2 " katanya...
thanks afza, harap puas hati & boleh oder lagi lain kali...



ada warna putih tu peanut butter filling, yg lain chocolate, senang sikit nak bezakan...



ini pula untuk dalila, x ingat dia dari mana sbb dia pick up sendiri kat rumah...



100pcs, pilihan warna hijau, pink, kuning, inti chocolate untuk majlis birthday anaknya... thanks ila, harap puas hati & order lagi lain kali yer...


NOTE: gambar apam polkadot diatas adalah apam peringkat mula2 saya belajar buat apam dan mengambil tempahan, hasil apam adalah hasil dari saya yang masih merangkak2 untuk menghasilkan apam yang gebu satu ketika dahulu, untuk melihat apam polkadot yang terkini dari saya boleh klik SINI untuk ke page tempahan kuih muih saya, TERIMA KASIH





4 ulasan:

Norhafiza berkata...

wah..cantiknya Ta buat apam tu..camne ek nak buat bintik2 tu hehe..leh share resepi tak hehe...kakNo ni bab ni agak kurang sket kreatifnya..

airmataibu berkata...

kakak, dekat N3 ita sblm ni dah share resepi, alhamdulillah kak... byk order skrg apam ni... nama FB kakak apa ye?

zhy berkata...

harga bape ye kal0 100pcs?

IBU GEBU berkata...

zhy, harga boleh pm fb akak ya: TEMPAHAN KUIH MUIH JERTIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...