Ahad, Februari 27, 2011

KLINIK PAKAR KULIT THANNI, jln Ah Fook, JB

balik JB minggu lepas, tak lepaskan peluang pegi mintak ubat gatal dekat klinik pakar kulit thanni, sebelum ni pergi klinik biasa dekat jertih ni dah dekat 3 klinik pegi tapi tak baik... try klinik thanni pulak... hmmm, rabak jugak RM130, takpelah janji baik... ye tak?

klinik ni memang sentiasa full, klu tak buat appointment dulu memang masak ...aaa menunggu!

ini ubat ubatan yang dibekalkan oleh doktor, sebulan lagi kena updated status untuk appointment seterusnya...


sabun mandi
lotion sapu
ubat makan
so, siapa2 ada masalah kulit tu, jgnlah segan2, sakit kulit tak semestinya gatal, jerawat pun ada ubatnya, adalah disunatkan untuk kita orang islam mencari penawar untuk sebarang penyakit, ha... dapat pahala lagi!


29 ulasan:

Norhafiza berkata...

uih..banyaknye ubat!..skang dh ok ke Ita?..kakNo harap cepat sembuh ya..

airmataibu berkata...

setakat ni, tak sampai seminggu lagi makan ubat macam dah ok sikit, mintak2 sihat lah sepenuhnya.... thanks kakak atas doa tu... amin...

pesonaroses berkata...

salam akak, masalah yg saya alami skrg ni.. kaki gatal2 hingga meninggalkan kesan parut di kaki saya(byk sgt). mcm2 jenis cream saya sapu tapi kesan sama je n masih gatal2 sampai sekarang.. risau jugak nak g clinic thanni, takot msalah saya x selesai. akak gatal2 kat bahagian mane?

Makngah PR berkata...

Ita,

akak baru je buat experimen kat diri sendiri. Gatal2 kat kulit dah sapu krim tak baik2, akak test sapu deodoran, alhamdulillah, gatal2 dah baik!

Bila fikir2 ikut logik, deodoran ada anti-bacteria yang mematikan kuman untuk hilang bau badan....

ana berkata...

saya pun ada problem kulit muka ni,
alahan kalau makan ayam naik kemerah2an, gatal2, merenyam rasa.
Dh 2 thn problem ni, kejap dtg kejap ilang.
InsyaALLAH nk try gi klinik Thani tu. Thanks kak beri info ni.Dpt curik2 no fon tu...wat appoinment dulu ^_^

The Beautiess Diary berkata...

salam kak, tumpang tanya, boleh bagi no klinik pakar kulit thanni ni tak?

puas saya cari kat dlm internet ni tak jumpa. sebab saya nak buat appoinment weekend ni kulit dah makin teruk.. :(

Tanpa Nama berkata...

Klinik buka kul brp

IBU GEBU berkata...

pesonaroses,

akak satu badan dik, kalau berpeluh lagi gatal

alhamdulillah, makan ubat yg diberi & dengan keizinan Allah... sekarang dah baik

IBU GEBU berkata...

makngah PR,

logik jugak tu, kalau gatal sikit2 nanti boleh lah cuba kan
thanks 4 the info

IBU GEBU berkata...

ana,

apa perkembangan sekarang?
dah ok belum?

IBU GEBU berkata...

TBD,

akak dah hilangkan kad appointment
dekat situ ada no fon, maaf ya dik...

IBU GEBU berkata...

tanpa nama,

pukul 9 dah buka kot, klu tak ada buat appontment better sampai awal sebab ramai orang kat sana

Tanpa Nama berkata...

Saya tinggal di Depoh polis jb,boleh bantu berikan gambaran di mana kedudukan klinik ni..Org Baru JB

Rosita Kamis berkata...

Hari Sabtu TUTUP. Ahad buka 9-1.30, 3.30-5.30 call 07-2234767 hari khamis kalau nk dtg hari ahad.

mama mia berkata...

Assalamualikum. .
Owh klinik ni...sy pon dh pegi untuk masalah jerawat..stkt ni dh 3 bulan ambik ubat dgn dia..mmg ada perubahan.. alhamdulillah jerawat dh x da.

Next step nk hilgkn parut2 lama pulak..

Tanpa Nama berkata...

Ada buat tk kulit putih ke??

Tanpa Nama berkata...

salam kak....klinik nie utk sume yg bkaitn kulit ke?? ..tmsuk jrwat????

Tanpa Nama berkata...

salam kak..klinik nie mmg utk yg bkaitn ngn kulit ea....tmasuk jrwat???..

Nurul Bariah Moosa berkata...

Masa mula2 amik ubat dlm masa sebulan ada tumbuh jerawat x? Sy baru minggu lpas pkai ubat yg dr thanni bg tp jerawat naik lg

mohamad fazali berkata...

klinik ni boleh ilangkan tahi lalat x??

Tanpa Nama berkata...

Salam....sy nk tnye...kt klinik 2 trime tak klo kite ade msalah alahan???mohon share...

arepit berkata...

Masalah kulit dan cantikkan kulit ada bezanya..mohon semua maklum yang Islam..jangan kita nak mengubah ciptaan Allah..

arepit berkata...

Masalah kulit dan cantikkan kulit ada bezanya..mohon semua maklum yang Islam..jangan kita nak mengubah ciptaan Allah..

Tanpa Nama berkata...

sis klinik nie bole ke hilang kan parut kudis??tlng bls yew

Tanpa Nama berkata...

Assalam...10 thn lps sy ada buat rawatan utk hilngkn oil seed d sekeliling mata.. oil seed akn tumbuh lg sbb genetik n kolesterol,..lusa sy dh buat appointment utk laser dn hlgkn mslh yg sm... Sy puas ht dgn rawatn tu...

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum..tumpang tanya doc klinik ni male or female ya?sbb nak bw mak g check kulit kat sana..

Tanpa Nama berkata...

Klinik Thanni memang bagus untuk merawat masalah kulit. ��

Tanpa Nama berkata...

di situ dapat bayar dengan credit card tak?

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum.nk tanya klinik ni hanya untuk gatal2 ke? Klu bisul di kepala dan sakit dlm telinga bole dpt kn rawatan juga ke di sini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...